Doorzoek volledige site
22 januari 2016 | JOOS NEVEN

Pergoglass brengt glasgordijnen naar België

Pergoglass biedt vanaf nu kaderloze glasgordijnen aan om balkons, loggia’s, terrassen en pergola’s af te sluiten. De gordijnen kunnen geplaatst worden om ruimtes in te delen en ze te beschermen tegen de koude en warmte. Elegant en functioneel.

Breed inzetbaar

In de horeca en op kantoor kunnen glasgordijnen een elegante oplossing bieden om ruimtes in te delen. Het is uiteraard ook mogelijk om de glasgordijnen te gebruiken als buitenwanden voor pergola’s, terrassen, enzoverder. In dat geval kunnen gebruikers ook kiezen voor een uitvoering met mat glas. Elk paneel kan openschuiven en zo een deel van het terras of de ruimte openen. Een leuk detail is dat de glasgordijnen door horizontale rolletjes geleid worden. Dat betekent dat elk glaspaneel individueel verplaatst kan worden en elk paneel tot 90° opent. Ten slotte is het mogelijk om de glaspanelen in een rechte lijn of in een hoek te laten bewegen.

 

Gehard veiligheidsglas

Pergoglass maakt zijn glasgordijnen uit gehard veiligheidsglas dat aan de kanten wordt gerodeerd. De combinatie van een stevig slot en het gebruik van veiligheidsglas resulteert in een veilige glasoplossing die zich kan weren tegen onvoorziene weersomstandigheden en inbraak. Pergoglass koos bovendien voor geleidingsrails om de glasgordijnen te verschuiven - er is dus geen opvallende kader of zichtbaar profiel tussen de glaspanelen. Ten slotte leveren ze ook maatwerk; zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten zoekt het bedrijf dus samen met de klant naar de meest adequate oplossing.

GERELATEERDE DOSSIERS