Doorzoek volledige site
06 december 2018

Vind binnen enkele minuten het meest geschikte architecturale glas

Illustratie | © Guardian Glass

Guardian Glass Europe heeft een online Product Selector gelanceerd waarmee klanten het meest geschikte product van Guardian Glass voor hun project kunnen vinden, ongeacht de toepassing en eisen aan uitzicht of prestaties.

Dankzij de intuïtieve zoek-, sorteer- en filtermogelijkheden van de Product Selector van Guardian Glass kunnen glasverwerkers, architecten, ontwerpers en gevelbouwers met een paar klikken gemakkelijk de meest geschikte glasoplossing voor hun volgende project vinden. Gebruikers kunnen de esthetische en functionele mogelijkheden van de producten van Guardian Glass snel ontdekken, terwijl ze een oplossing kiezen die ook aan andere belangrijke projectcriteria voldoet, zoals de eisen op het vlak van energie en daglichttoetreding.

Op het hoogste niveau stelt de tool gebruikers in staat om specifieke Guardian Glass-producten op naam te zoeken of hun zoekopdracht te filteren door een keuze te maken uit verschillende project- en productkenmerken: soort gevel, samenstelling van de beglazing, lichttransmissie, zontoetredingsfactor, kleur en reflectie buiten.

 

Vergelijken

Naargelang de zoekresultaten op deze kenmerken worden gefilterd, verschijnt er op het scherm een lijst met gepaste producten die een duidelijk overzicht van de technische gegevens weergeven. Deze producten kunnen snel worden vergeleken door middel van de bovenstaande criteria, maar ook met behulp van gedetailleerdere kenmerken, zoals de zontoetredingsfactor, U-waarde, beschaduwingsfactor en reflectie binnen.

In dit stadium kan de gebruiker de weergegeven technische informatie sorteren volgens een nog uitgebreidere lijst van kenmerken, zoals bijvoorbeeld of het glas kan worden gebogen, gecoat met een keramische zeefdruk of het aanbevolen borstweringsglas voor het specifieke product.

Na het vergelijken van de shortlist van producten op basis van hun kenmerken, kunnen gebruikers het meest geschikte product (en) selecteren voor hun project en deze resultaten exporteren als een PDF-document, dat vervolgens met collega's kan worden gedeeld.

De Guardian Product Selector van Guardian Glass is te vinden op https://specify-guardian-possibilities.com of via de Tools section op www.guardian-possibilities.com.

GERELATEERDE DOSSIERS