Doorzoek volledige site
26 september 2019

GlassTime, het 'ultieme online kenniscentrum voor glas'

Illustratie | © Guardian Glass

Guardian Glass heeft een digitale versie gelanceerd van zijn populaire handboek GlassTime, een uitstekend hulpmiddel voor architecten, glasverwerkers en gevelbouwers om meer te weten te komen over glas en hoe men ermee kan bouwen.

GlassTime is een technische handleiding en encyclopedie over glas en dus de ultieme online referentiegids voor de glasindustrie. De nieuwe digitale versie, die vroeger enkel op papier beschikbaar was, is interactief, is gemakkelijker te doorzoeken en bevat informatie die indien nodig kan worden bijgewerkt. De inhoud is ontwikkeld door experts van Guardian Glass met behulp van waardevolle feedback van klanten en andere beïnvloeders op het gebied van glas.

Het handboek is nuttig voor alle kennisniveaus en verklaart de eigenschappen en voordelen van soorten glas en het gebruik en de productie ervan. Het bevat ook informatie over de glasnormen en aanbevelingen voor de verwerking van glas en het gebruik ervan in een woning of gebouw.

 

Online berekeningstools

Iedere bladzijde van het online handboek kan worden afgedrukt, als pdf-bestand worden opgeslagen of via e-mail worden gedeeld met collega’s. Gebruikers krijgen gemakkelijk toegang tot de toepasselijke productpagina’s van Guardian Glass, kunnen op trefwoorden zoeken en gebruikmaken van nuttige online berekeningstools, zoals “Glass Analytics”. Ze kunnen indien nodig met enkele muisklikken productmonsters, technische ondersteuning of specifiek projectadvies aanvragen.

Guus Boekhoudt, vicevoorzitter van Guardian Glass Europe, Rusland en Azië en managing director van Guardian Europe legt uit: “Dankzij de lancering van de digitale versie van GlassTime biedt Guardian Glass het ultieme kenniscentrum voor glas. We willen onze kennis delen en onze expertise aan gebruikers ter beschikking stellen waar en wanneer ze die nodig hebben.”

U vindt de digitale versie van GlassTime op www.guardian-possibilities.com.

GERELATEERDE DOSSIERS