Doorzoek volledige site
01 mei 2014 | KARI FEYS

De GLASS App van Saint-Gobain Glass

Voorbeeld van de app. Illustratie | Saint-Gobain

Saint-Gobain Glass lanceert met zijn nieuwe GLASS App een hulpmiddel voor architecten dat de grote collectie buiten- en interieurbeglazing overzichtelijk bij elkaar brengt. De app is als het ware een glasbibliotheek die bestaat uit circa zestig brochures. Hiermee kan de gebruiker snel en overzichtelijk de uitgebreide functies van de moderne beglazing doorzoeken. 

De App

De GLASS App verzamelt alle productbrochures van Saint-Gobain Glass in een digitale bibliotheek op je tablet. Dit laat de gebruiker toe om te filteren op criteria als thermische isolatie, zonwering, akoestiek, design of renovatie. De brochures kunnen worden gedownload en gemaild naar jezelf of naar klanten. Dat is vooral handig voor architecten en inrichters die hun klanten zo snel mogelijk willen informeren zonder bijkomend papierwerk. Ook voor particulieren die niet vertrouwd zijn met de mogelijkheden van glas is deze applicatie een handig hulpmiddel. Zo kunnen dezen de mogelijkheden van glas ontdekken, zoals onder andere interieurtoepassingen, structurele toepassingen en structurele beglazing.

De brochures die je kan downloaden bevatten verschillende soorten informatie: feiten, cijfers, productbeschrijvingen, toepassingsmogelijkheden, gamma enzovoorts. In tabellen staan technische prestaties zoals lichttoetreding en U-waarde opgesomd. Via de contactmogelijkheden kan de gebruiker ook onmiddellijk contactpersonen in zijn regio vinden.

Links en beschikbaarheid

Saint-Gobain Glass' app bevat niet enkel brochures, maar linkt ook door naar vier andere apps van Saint-Gobain Glass: Glass Compass, Design Glass, Glass dBstation en glaskeuze.be. De GLASS App is beschikbaar voor tablets in de App store van Apple voor iOS 6 en hoger, in Google Play voor Android en via de website.

GERELATEERDE DOSSIERS