Doorzoek volledige site
28 november 2014 | JEROEN SCHREURS

De Glass Vision-app helpt om het juiste type glas te kiezen

De Glass Vision-app van Saint-Gobain Glass

Gekleurd of kleurloos glas? Doorzichtig, doorschijnend of ondoorzichtig? Voor wanden, deuren, vloer of trappen? In het ruime gamma interieurbeglazing van Saint-Gobain Glass vind je steeds wat je zoekt. Het type interieurglas vinden dat precies aan je wensen beantwoordt, gaat trouwens makkelijker dan ooit dankzij de nieuwe gratis Glass Vision-app van Saint-Gobain Glass.

De Glass Vision-app is een interactieve tool voor tablets en smartphones die zowel (interieur)architecten als eindgebruikers helpt om het perfecte type interieurglas te kiezen. Aan de hand van glassimulaties zie je hoe de ruimte waarop je de telefoon of tablet richt eruit zou zien met een bepaald type interieurbeglazing. De app biedt keuze uit een 30-tal soorten beglazingen uit de gamma’s SGG DECORGLASS (traditioneel figuurglas), SGG MASTERGLASS (doorschijnend figuurglas met motieven in reliëf), SGG PLANILAQUE EVOLUTION  (gelakt glas) en SGG SATINOVO MATÉ  (geëtst glas). Elk van deze interieuroplossingen roept Saint-Gobain Glass in de palm van je hand als het ware tot leven, door ze d.m.v. de camerafunctie op de gekozen ruimte op je scherm te visualiseren.

De app is gratis te downloaden in de App Store in 11 talen – waaronder het Nederlands – en telt een 360° holistische beeldcaptatiemogelijkheid, een full-screensimulatiemodus, een screenshotoptie om de afbeeldingen van je favoriete keuzes te bewaren en een beknopte beschrijving van de toegepaste producten.

 

GERELATEERDE DOSSIERS