Doorzoek volledige site
Dossier

Kantoorinrichting

UAU collectiv ontwerpt eigen inspirerende kantooromgeving

UAU collectiv ontwerpt eigen inspirerende kantooromgeving

11-02-2021 Als een architectenbureau op zoek is naar een inspirerende kantooromgeving, waarom ze dan niet zelf ontwerpen? Dat is precies wat UAU collectiv heeft gedaan in zijn nieuwe thuisbasis in Hasselt. Met een bijzondere voorliefde voor de modernistische stijl viel het oog op de drie volumes in beton ter hoogte van de Kunstlaan. Ze werden aangepast naar hedendaagse normen, met respect voor het modernistische karakter door een sober materiaalgebruik. Karaktervol meubilair draagt bij tot een aangename sfeer.

Nieuwe kantoren met akoestisch absorberende wanden

Nieuwe kantoren met akoestisch absorberende wanden

14-01-2021 Pollet Group, gespecialiseerd in onder andere waterbehandeling met wereldwijde activiteiten, heeft in Waregem geïnvesteerd in een nieuw hoofdkantorencomplex met verschillende vergaderzalen. Het ontwerp is van de hand van Atelier voor Architectuur Maes & De Busschere en interieurarchitecte Stephanie Laporte. Het  resultaat is een zeer strak, tijdloos gebouw met zowel binnen als buiten houtaccenten lateffect en veel aandacht voor akoestiek.

Akoestiek prioriteit in nieuwe kantoren en toonzaal Van Hulle Bouwservice

Akoestiek prioriteit in nieuwe kantoren en toonzaal Van Hulle Bouwservice

07-12-2020 Van Hulle Bouwservice uit Tielt vierde in 2019 zijn 75ste verjaardag en investeerde in een nieuwbouw om deze mijlpaal extra in de verf te zetten. Het bedrijf, onder leiding van  zaakvoerder Stefaan Van Hulle, is naast gekende leverancier bouwmaterialen ook een afwerkingsbedrijf  geworden voor onder andere wanden en plafonds. Dat akoestiek een van de prioriteiten is in de nieuwbouw, bewijst de aanwezigheid van Print Acoustics en Woodcoustics doorheen het hele gebouw.

158 resultaten gevonden