Doorzoek volledige site
18 oktober 2021

Veerkrachtige modulaire vloeroplossingen voor kantoren

Illustratie | © Forbo Flooring

Bij de renovatie van bedrijfspanden wilt u vloerontwerpen die uw bedrijf een uniek karakter geven. Belangrijke factoren zoals verlichting, binnenluchtkwaliteit, geluidsreductie en thermisch comfort kunnen bijdragen tot een verbetering van de kantoorruimtes. Forbo Flooring heeft een breed aanbod aan vloeroplossingen, bedoeld om te helpen hoogwaardige en volledig functionele ruimtes te creëren.

Studies hebben aangetoond dat aandacht voor het welzijn van werknemers en de werkplek kan leiden tot een hogere productiviteit, een hoger moreel, minder ziektedagen en een betere personeelsbinding. Belangrijke factoren zoals verlichting, binnenluchtkwaliteit, geluidsbeheersing en thermisch comfort kunnen allemaal bijdragen aan een betere binnenkantooromgeving.

Forbo Flooring begrijpt dat een holistische benadering van het ontwerp van commerciële kantoren belangrijk is om een positief effect te hebben op de productiviteit, de gezondheid, het welzijn en de tevredenheid van een werknemer.

Daarom heeft het Forbo-ontwerpteam een uitgebreid assortiment textiele en veerkrachtige modulaire vloeroplossingen samengesteld, bedoeld om te helpen hoogwaardige en volledig functionele ruimtes te creëren.

Alle tips & tricks rond vloeren voor kantooromgevingen heeft Forbo Flooring samengebracht op zijn website.

GERELATEERDE DOSSIERS