Doorzoek volledige site
Dossier

Keuken

Sunlit Days, de eerste klimaatneutrale Silestone®-collectie

Sunlit Days, de eerste klimaatneutrale Silestone®-collectie

07-06-2021 Silestone® by Cosentino, specialist in kwartsoppervlakken en mineraalsteen, introduceert de nieuwe Sunlit Days-collectie. Deze allereerste klimaatneutrale collectie bevestigt het belang dat het Spaanse bedrijf hecht aan duurzaamheid en de milieufilosofie die het al jaren voert. In samenwerking met verschillende projecten rond Voluntary Carbon Market en een partnerprogramma voor het behoud van de zeebodem, engageert Cosentino zich om de CO2-uitstoot van de volledige levenscyclus van deze collectie te compenseren.

Cosentino lanceert 'Silestone® Loft'

Cosentino lanceert 'Silestone® Loft'

06-11-2020 Cosentino lanceert Silestone® Loft, een nieuwe serie met vijf kleuren die zijn geïnspireerd op een industriële stijl. Deze stijl dateert origineel uit het midden van de jaren twintig. In die tijd werden verlaten fabrieken, grote werkplaatsen en pakhuizen in verschillende wijken van New York omgevormd tot woningen en loft-appartementen. Destijds werden beton, cement, balken, buizen en opzettelijk ongemeubileerde ruimtes, een populaire look in veel huizen, waardoor het industriële karakter een trend werd die nog steeds duidelijk zichtbaar is.

AQUALEX introduceert Touchless® bruiswater uit de kraan

AQUALEX introduceert Touchless® bruiswater uit de kraan

30-09-2020 AQUALEX, het Belgische bedrijf gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en designkranen voor gekoeld, bruisend en heet water, introduceert als eerste volledig aanraakvrije waterkoelers en kranen op de markt. In volle coronacrisis ontwikkelde het R&D-team AQUALEX Touchless®, een innovatieve sensortechnologie waardoor hun leidingwaterkoelers en designkranen met een simpele handbeweging te bedienen zijn. Deze gepatenteerde technologie maximaliseert de hygiëne en het gebruiksgemak, en werd reeds in 250 toestellen geïmplementeerd. Steeds meer bedrijven zijn overtuigd van de meerwaarde die de AQUALEX Touchless®-systemen bieden in de strijd tegen het coronavirus. Ook enkele Fosbury & Sons-hubs werden voorzien van een stijlvolle Touchless® kraan, waarmee per dag zo’n 450 liter aan flessenwater wordt bespaard en 600 werknemers hun dorst kunnen lessen zonder een knop of hendel aan te raken.

42 resultaten gevonden