Doorzoek volledige site
Dossier

Keuken

AQUALEX introduceert Touchless® bruiswater uit de kraan

AQUALEX introduceert Touchless® bruiswater uit de kraan

30-09-2020 AQUALEX, het Belgische bedrijf gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en designkranen voor gekoeld, bruisend en heet water, introduceert als eerste volledig aanraakvrije waterkoelers en kranen op de markt. In volle coronacrisis ontwikkelde het R&D-team AQUALEX Touchless®, een innovatieve sensortechnologie waardoor hun leidingwaterkoelers en designkranen met een simpele handbeweging te bedienen zijn. Deze gepatenteerde technologie maximaliseert de hygiëne en het gebruiksgemak, en werd reeds in 250 toestellen geïmplementeerd. Steeds meer bedrijven zijn overtuigd van de meerwaarde die de AQUALEX Touchless®-systemen bieden in de strijd tegen het coronavirus. Ook enkele Fosbury & Sons-hubs werden voorzien van een stijlvolle Touchless® kraan, waarmee per dag zo’n 450 liter aan flessenwater wordt bespaard en 600 werknemers hun dorst kunnen lessen zonder een knop of hendel aan te raken.

Dekton verrast met karaktervolle dessins

Dekton verrast met karaktervolle dessins

02-03-2020 Uitgesproken structuren kunnen weer. Was het jaren de trend om een natuursteen te kiezen met een zachte en subtiele adering, dan zien we vandaag een verschuiving naar karaktervolle dessins. Stenen met een mooie tekening spelen een glansrol in de ruimte waar ze geplaatst worden. En van een keukenaanrecht maken ze een pièce de résistance.  We hechten meer en meer belang aan een natuurlijke look & feel in onze interieurs. Natuurstenen zijn dan ook helemaal in. Vandaag mogen die opvallende kleuren hebben, en zelfs drukke patronen vertonen. Dekton by Cosentino speelt in op die trend met Avant-Garde

Trend: ruwe en ruige materialen vinden hun weg naar ons interieur

Trend: ruwe en ruige materialen vinden hun weg naar ons interieur

28-09-2018 Ruw, ruig en imperfect design doet de harten sneller slaan dit najaar. Klinisch wit is de laan uitgestuurd en dat is goed nieuws voor de Dekton Industrial reeks en Silestone loft series. Dekton Industrial liet ons al kennismaken met kleuren zoals Nilium en Trilium. Nu komt daar Soke, Lunar, Kreta en Laos bij. Maar ook de nieuwe Silestone® structuur Raw brengt voelbare toegevoegde waarde. Een strak gelijnd interieur met een toets imperfectie en textuur creëert een bijzondere sfeer in het interieur, en daar zien we harmonie met de nieuwe collecties van Dekton en Silestone.

37 resultaten gevonden