Doorzoek volledige site
08 februari 2016

Slimme en plaatsbesparende oplossingen van Häfele

Flexibiliteit en plaatsbesparing zijn slechts enkele van de vele elementen waarover interieurarchitecten zich het hoofd moeten breken. In dat opzicht overtuigen meubels die uitgerust zijn met het Tavoletto- en Teleletto 2-beslag van Häfele door hun functionaliteit en weldoordacht design. Hun toepassings- en verschijningsvorm worden door de schrijnwerker of door de meubelindustrie flexibel en individueel aangepast aan de inrichting/vormgeving van elk hotel.

Bed-bureau

Tavoletto maakt een slimme afwisseling tussen bed- en bureaupositie mogelijk, Teleletto 2 daarentegen laat een comfortabele sofa in een handomdraai in een (tweepersoons-)bed omtoveren. De flexibiliteit van deze meubels is gebaseerd op Häfele-beslagtechniek in de plaats van de traditionele klep- en schuifmechanismen. Dankzij Tavoletto kan een schrijftafel eenvoudigweg in een hotelbed veranderen zonder het tafelvlak af te ruimen.

 

Hotelkamer van de toekomst

Ook bij Teleletto 2 kan men de Häfele Functionality van dichtbij ervaren. Een sofa kan met gebruik van dit beslag transformeren in een hotelbed met extra breed ligvlak. Het systeem kan ook volledig in de kast verdwijnen zodat er meer ruimte ontstaat in de hotelkamer. De hotelkamer van de toekomst laat de meest uiteenlopende gebruiksscenario’s toe en dit in een handomdraai, gaande van een standaard tweepersoonskamer tot een kamer met drie bedden in één en dezelfde ruimte. Häfele Functionality garandeert volgens de producent meer flexibiliteit en veranderlijkheid bij betrekkelijk geringe investeringen én last but not least ook voor een grotere budgettaire zekerheid die gericht is op de toekomst.

GERELATEERDE DOSSIERS