Doorzoek volledige site
15 februari 2016 | AARON EERDEKENS

Allibert vult assortiment aan met Spirella-accessoires

Meubels uit de collectie Marny.
De Nighty wc overdag.
De Nighty wc 's nachts.
Accesoires uit de Spirella-collectie.

Badkamerspecialist Allibert heeft een reeks nieuwigheden aan zijn assortiment toegevoegd die hij gaat presenteren op Batibouw. Het gaat onder meer om de badkamertoebehoren van Spirella en om nieuwe toiletsystemen en meubelen. Hiermee presenteert Allibert naar eigen zeggen zijn meest complete badkamerassortiment tot nu toe.

Accessoires

Sinds januari 2016 is Allibert de exclusieve verdeler van de Spirella-badkameraccessoires en -douchegordijnen. Het nieuwe gamma van Spirella bij Allibert omvat onder andere douchegordijnen, zeepbakjes en badkamer- en wc-matten van een Zwitsers design. Op die manier draagt Allibert nogmaals bij aan de Doe-het-zelf-formule waarvoor het bedrijf staat.

 

Randloos

Ook op vlak van toiletten breidt Allibert zijn aanbod uit. Zo is er nu de wc-pack Horizon-R, een versie met een uiterst smalle inbouwdiepte van 13 cm, die zo het volwaardige reservoir met een aanzienlijke plaatsbesparing combineert. Van deze wc is er nu ook een Rimless-versie, een toilet zonder wc-rand waar bacteriën zich onder nestelen. Dat maakt het toilet volgens Allibert onderhoudsvriendelijker en hygiënischer.

De Nighty wijst 's nachts dan weer door middel van beweginssensoren en ledverlichting de weg naar het toilet. Met de nieuwe systemen Click & Seat en Stability kunnen de wc-zittingen door middel van een kogelmechanisme dat verwerkt is in de inox bevestiging of op de gemonteerde regelplaat, simpel worden in- of afgeklikt. Dat vergemakkelijkt het schoonmaakproces.

 

Extra ruimte

Met de nieuwe meubelcollectie Alma gaat Allibert naar eigen zeggen voor een complete maar budgetvriendelijke badkamerinrichting met een hedendaagse uitstraling. Met de collectie Marny mikt Allibert op iets meer luxe en op praktisch gemak. Deze collectie bevat een ingebouwde linnenmand, heeft een waskom bovenop of geïntegreerd in het tafelblad, een kast met uitgespaarde nis en een push/pull-ladesysteem en een diepte van 53,5 cm in plaats van de gebruikelijke 46 cm, om zo wat meer ruimte te bieden.

GERELATEERDE DOSSIERS