Doorzoek volledige site
23 februari 2016 | AARON EERDEKENS

Alke introduceert de wastafel op twee hoogtes

Illustratie | Alke
Illustratie | Alke
Illustratie | Alke
Illustratie | Alke

Fabrikant van badkamermeubilair Alke introduceert met de Hilow een wastafel die op twee hoogten staat. Op die manier kan de gebruiker al zittend de tanden poetsen en kunnen kinderen gemakkelijker bij hun spullen. Met dit concept van wastafels wil Alke verder bijdragen aan het leveren van een optimaal comfort in de badkamer.

Comfort

Concreet zorgen de wastafels op verschillende hoogtes ervoor dat kleine badkamerrituelen zoals het tanden poetsen, het scheren of het aanbrengen van make-up al zittend kunnen worden uitgevoerd. Zo focust het ontwerp van designer Axel Enthoven in de eerste plaats op optimaal comfort. Daarbij zorgt de lagere wastafel ervoor dat kinderen beter bij hun spullen kunnen. Ook senioren halen voordeel uit dit concept.

 

Make-upkast

Naast de hoog en laag gebouwde wastafels is de Hilow uitgerust met ingebouwde verlichting, een bijpassend krukje en enkele grote lades en kasten die voor heel wat opbergruimte zorgen. Als extraatje zit er achter de spiegel een make-upkast met een ingebouwde kantelbare vergrotingsspiegel, stopcontacten en een gezichtsverlichting. De Hilow is beschikbaar in de kleuren notenhout, milk oak en mat wit.

GERELATEERDE DOSSIERS