Doorzoek volledige site
24 augustus 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Abet Laminati en Triplaco verleggen grenzen met de vernieuwde Polaris

Abet Laminati en Triplaco stellen een innovatief materiaal, ontwikkeld door de Italiaanse specialist in Print HPL laminaten, voor: Polaris. Het extreem matte oppervlak van deze laminaten en volkernen voelt niet alleen fluweelzacht en warm aan, maar garandeert ook uitzonderlijke prestaties op het vlak van krasresistentie, hittebestendigheid, stootvastheid en onderhoudsvriendelijkheid. Last but not least: bij Polaris blijven geen vingerafdrukken achter. Deze nieuwe oplossing is beschikbaar in 10 trendy kleuren als laminaat met een dikte van 0.9, 1 en 1.2 mm en als volkern met een dikte van 10 en 12 mm. Dankzij deze eigenschappen is deze Polaris de ideale oplossing voor veeleisende interieurtoepassingen.

De nieuwste ontwikkeling van fabrikant Abet Laminati en verdeler Triplaco, gespecialiseerd in HPL laminaten, heet Polaris, verwijzend naar de poolster met haar rustgevende licht. “De nieuwe extreem matte, soft touch producten in het gamma bieden ontwerpers en designers, architecten en verwerkers een ideale oplossing voor de meest veeleisende interieurtoepassingen, bijvoorbeeld voor keukens en badkamers, voor meubilair (tafels en stoelen, …), …, in private woningen en appartementen, maar ook in projecten, zoals ziekenhuizen, woonzorgcentra, hospitality, kantoren, … ,” zegt Johnny Maris, general manager bij Abet in België. "Polaris is krasresistent, stootvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk, maar vooral het feit dat dit product fingerprintproof is, maakt het uniek."

 

Tien kleuren en meer

Polaris is beschikbaar in tien trendy kleuren, waaronder wit en zwart, zand en sahara en verschillende grijstinten. Triplaco levert laminaten (0.9/1/1.2 mm) en volkernplaten (10 en 12 mm) uit voorraad.

 

Drang naar innovatie

“Deze ontwikkeling bewijst nog maar eens de drang naar innovatie binnen Abet Laminati en Triplaco,” besluit Johan Debaere, marketing manager bij Triplaco. “Polaris opent meteen nieuwe mogelijkheden voor ultramoderne, kwaliteitsvolle en duurzame ontwerpen in combinatie met een unieke en aangename zintuiglijke ervaring.”

GERELATEERDE DOSSIERS