Doorzoek volledige site
26 september 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Forbo's Furniture Linoleum combineert gebruiksgemak met duurzaamheid

Furniture Linoleum van Forbo is een afwerkingsmateriaal met lange levensduur voor meubels zoals bureaus, krukjes, kasten, deuren en displays. Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt, vormt het bovendien een uitstekende duurzame keuze.

Door de esthetische eigenschappen en de aangenaam aanvoelende afwerking krijgt elk voorwerp zijn eigen karakter. De combinatie van een mat oppervlak en een warme, zachte textuur geeft binnenmeubelen een echt bijzondere en aparte ‘look and feel’. 

 

Gemakkelijk aan te brengen
Met Furniture Linoleum kunt u flexibele, organische vormen creëren, omdat het van nature een soepel materiaal is. Het wordt op een rol geleverd en kan op horizontale, verticale en gebogen oppervlakken worden aangebracht.

 

Hygiënisch en antistatisch
Door zijn natuurlijke samenstelling en speciale oppervlakteafwerking beschikt Furniture Linoleum van nature over antistatische eigenschappen. Het oppervlak is actief bestand tegen opstapelende statische ladingen, waardoor stof of vuil er niet aan blijft kleven.

 

Geen vingerafdrukken
Dit natuurlijke linoleum van aardachtige, stevige kwaliteit biedt nog een unieke troef: het geeft vingerafdrukken geen kans! 

 

Eenvoudige elegantie
Furniture Linoleum is beschikbaar in 21 mooie en eigentijdse kleuren. Het klassieke kleurenschema is aangevuld met enkele nieuwe frisse en stijlvolle kleuren die perfect aansluiten bij de moderne designtrends.

 

Meermaals in de prijzen gevallen

Forbo Furniture Linoleum staat algemeen bekend om zijn uitzonderlijke combinatie van esthetische en functionele eigenschappen. Het materiaal sleepte dan ook al talrijke prestigieuze prijzen in de wacht, waaronder de Red Dot Design Award, de Award for Good Industrial Design en de Interzum Award.

GERELATEERDE DOSSIERS