Doorzoek volledige site
Dossier

Keramiek

Mosa lanceert nieuwe Canvas collectie

Mosa lanceert nieuwe Canvas collectie

20-05-2020 Mosa ziet ieder oppervlak als een canvas waarop het leven zich kan ontvouwen. De nieuwste aanwinst in het Mosa-productportfolio, Canvas, is een eerbetoon aan dit idee. De serie viert de kracht van design als kunst voor iedere dag. Deze keramische vloertegels zijn ontwikkeld met het oog op veelzijdigheid en subtiliteit. Met hun verfijnd glinstereffect en tactiele afwerking sturen ze de blik van de kijker zonder specifieke voorkeursrichting over de patronen. Samen met het reliëfdesign en de unieke coating, creëren de tegels een oppervlak dat onderhoudsvriendelijk en slipvrij is.

Cersaie: ‘De Ferrari van de keramiekbeurzen’

Cersaie: ‘De Ferrari van de keramiekbeurzen’

07-10-2019 Van 23 tot 26 september vertoefden intsite.be en architectura.be op Cersaie, de International Exhibition of Ceramic Tile and Bathroom Furnishings en de meest prestigieuze keramiekbeurs ter wereld.  Professionals van over de hele wereld verzamelden in het expositiecentrum van Bologna. Goed voor maar liefst 161.000 m² expositieruimte, 112.340 en 889 bedrijven uit 40 verschillende landen, waarvan meer dan de helft (458) actief in de keramische tegelsector.

Mosa bij Masterly - the Dutch in Milaan

Mosa bij Masterly - the Dutch in Milaan

09-04-2019 Mosa is in 2019 aanwezig bij de Salone del Mobile in Milaan en onderdeel van de gecureerde tentoonstelling van het beroemde Nederlands designpaviljoen, getiteld: ‘Masterly - the Dutch in Milano’. Mosa presenteert puur keramische oppervlakken van eigentijdse tegels in een op maat gemaakte ruimtelijke installatie met een historische twist en creëert zo een unieke ervaring die heden en verleden samenbrengt. Deze interessante tentoonstelling is van 9 t/m 14 april te zien in het in neorenaissancestijl gebouwde Palazzo Francesco Turati en maakt tevens deel uit van het groeiende Milanese kunst- en designdistrict 5vie.

52 resultaten gevonden