Doorzoek volledige site
20 oktober 2014 | KEVIN MOENS

Beltrami toont Travertino Oceano op INTERIEUR

In hal 4 op stand 421 stelt Beltrami een naar eigen zeggen exclusiviteit uit zijn gamma voor: Travertino Oceano, uit de befaamde groeves van Bagni di Tivoli bij Rome waarvoor ook de travertin voor het Coloseum van Rome ontgonnen werd. 

Het type dat op INTERIEUR voorgesteld wordt – in een ongestopte brossato-uitvoering – werd tot voor kort als onzuiver bestempeld wegens de uitgesproken grijze adering. De combinatie met de traditionele beige fond geeft echter een wilde natuurlijke kracht aan deze vloerafwerking.

Beltrami wil vooral architecten en interieurarchitecten introduceren in de wereld van natuursteen. Het bedrijf stelt zich tot doel om hen in de eerste plaats te laten kennismaken met het ruwe en ruige aspect van dit natuurlijk bouwmateriaal, even helemaal back to basics, om hen daarna te verrassen met een perfect afgewerkt eindproduct dat multifunctioneel kan worden toegepast in elk interieur.

Daarnaast introduceert Beltrami ook een aantal nieuwe afwerkingsvormen van natuursteentegels en platen : brossato, skintouch, sabbiatino, rigato, rockface, wengé. 

 

Kortrijk Xpo, hal 4, stand 421.

 

GERELATEERDE DOSSIERS