Doorzoek volledige site
22 mei 2013 | JAN DANEELS

Studiedag Booming Cities op Realty 28 mei in Tour & Taxis

Brussel groeit als nooit tevoren. Steeds meer mensen worden aangetrokken door de stad en al zijn troeven. Dat levert vandaag jammer genoeg vooral problemen op. De Confederatie Bouw Brussel-Hoofdstad, in samenwerking met het WTCB, organiseert in die context de tweede editie van het seminar Booming Cities – Blooming Cities, tijdens Realty 2013, waarin het de opportuniteiten voor onze hoofdstad in de toekomst wil uittekenen.
Brussel groeit als nooit tevoren. Steeds meer mensen worden aangetrokken door de stad en al zijn troeven. Dat levert vandaag jammer genoeg vooral problemen op. De Confederatie Bouw Brussel-Hoofdstad, in samenwerking met het WTCB, organiseert in die context de tweede editie van het seminar “Booming Cities – Blooming Cities”, tijdens Realty 2013, waarin het de opportuniteiten voor onze hoofdstad in de toekomst wil uittekenen.
Een panel van nationale en internationale sprekers zal op Booming Cities inzicht geven in een aantal feitelijke realisaties van stedelijke concepten die steden intelligent, betaalbaar, intermodaal, inclusief en interactief maken. Het gaat om de principes van Smart, Affordable, Temporary, Networked en Inclusive Cities. Onder meer Peter Bishop (Design for London), Frans-Anton Vermast (Amsterdam Smart City) en Filip Canfyn (Stad Kortrijk) komen hun visie uiteenzetten.

Inschrijven (via deze link) kost 100€ en geeft u tevens toegang tot de vastgoedbeurs REALTY 2013 in Tour & Taxis.