Doorzoek volledige site
22 februari 2016 | AARON EERDEKENS

Umbris presenteert multifunctioneel lamellendak

Illustratie | Umbris
Illustratie | Umbris

Umbris presenteert op Batibouw zijn nieuwe Umbris Zip Screen. Dit lamellendak functioneert in de eerste plaats als zonnewering, maar beschermt ook tegen regen en wind. De Umbris Zip Screen is daarbij een milieuvriendelijk aluminium product van Belgische makelij.

Privacy

De screenkasten van de De Umbris Zip Screens worden op maat gemaakt  en passen zo naadloos bij het Umbris-bovenprofiel. De screendoeken zijn geweven in gecoate glasvezeldraad en optimaliseren mee het buitenbelevingsgevoel. Naast bescherming tegen wind, regen en zon bieden de screens ook een extra gevoel van privacy. Een andere troef  van deze screens is dat ze volledig naadloos zijn en met onzichtbare bevestigingen worden vastgemaakt. Bovendien is de onderlat volledig geïntegreerd in de screenkast. Hierdoor blijft het lamellendak zijn designgevoel behouden. Op die manier wil Umbris een echt buitenkamergevoel creëren.

 

Totaalconcept

Umbris hecht zowel veel belang aan functionaliteit als aan design en vormgeving. De fabrikant houdt rekening met elk detail en verbergt alle technische componenten voor het blote oog. Door een maximum aan lasverbindingen te gebruiken, worden schroeven tot een minimum beperkt. Umbris gaat voor totaalconcepten waarbij alles perfect op maat wordt gemaakt. Enkele voordelen hiervant zijn dat hun overkapping perfect in harmonie is met de woning en dat ze beschikbaar is in een hele waaier aan kleuren en modellen.

GERELATEERDE DOSSIERS