CDM Stravitec

logo CDM Stravitec

CDM Stravitec

Reutenbeek 9-11

3090 Overijse

België

Welkom bij CDM Stravitec. Wij specialiseren in oplossingen voor geluidsisolatie en trillingsisolatie voor zowel bouw als industrie. Voor elk type gebouw en elk geluids- of trillingsprobleem kunnen wij een oplossing ontwerpen. Contacteer ons en samen zorgen wij voor stilte!

CDM Stravitec, een internationale groep met hoofdzetel in Overijse, is sinds 1951 actief en specialiseert sindsdien in het ontwerp, de productie én de installatie van geluidsdemping en trillingsdemping voor zowel bouw als industrie. Met 90% van onze omzetgeneratie buiten België zijn we een sterke internationale speler. We gebruiken onze uitgebreide kennis van geluid en trillingen in combinatie met een grondige kennis van de eigenschappen van een groot gamma trillingsdempende materialen om voor jouw project de ideale oplossing te ontwerpen.

Onze reputatie is gebouwd op onze passie om geluidshinder en trillingshinder echt op te lossen, onze professionele aanpak, onze ingenieurscapaciteiten, onze technische uitmuntendheid en -niet te vergeten- op onze mensen.

Heb je dus een probleem met geluidsoverlast of trillingen, contacteer ons en wij helpen je verder.

Meer info op www.cdm-stravitec.com of contacteer ons via info@cdm-stravitec.com

[Lees meer] [Lees minder]