1.000 gratis exemplaren Eren & Citeren van Filip Canfyn voor bezoekers A@W

Filip Canfyn, ingenieur-architect en huiscolumnist van architectura.be, brengt een nieuw boek uit, in samenwerking met Redactiebureau Palindroom. In ‘Eren & Citeren’ bespreekt Canfyn in zijn typische stijl een twintigtal belangrijke Belgische architecten die niet alleen een mooi oeuvre nagelaten hebben, maar die ook iets te zeggen hadden (of nog steeds hebben). Kortom, architecten met een visie. Enkele illustere voorbeelden: Victor Horta, Henry van de Velde, Leon Stynen, Renaat Braem, Luc Deleu, Leo Van Broeck, Jo Crepain, Paul Robbrecht, Laurent Ney…  Een handig ‘vestzakboekje’ vol citaten om in te struinen. ‘Eren & Citeren’ wordt voorgesteld donderdag 9 mei om 18 uur op Architect@Work. Iedereen die zich inschrijft voor de beurs kan zich aanmelden voor een van de duizend gratis exemplaren die worden uitgedeeld in de standen van de sponsors: Delabie, Abet Laminati, Reynaers Aluminium, ARCHICAD by Focus-IT (KUBUS) en Renson.

Filip Canfyn is met dit boek niet aan zijn proefstuk toe. Hij is de auteur van meerdere boeken over wonen en over de rol van de stad in dit verhaal. In de sector is hij in de eerste plaats gekend als auteur van de wekelijkse rubriek Steen & Been op architectura.be waarin hij op even kritische als laagdrempelige wijze architectuur, architecten en de omgeving op de korrel neemt zonder daarbij heilige huisjes te sparen.


Vestzakboekje en coasters

Vorig jaar gaf Canfyn samen met ASP Editions en Palindroom Volop bOb uit, een ‘vestzakboekje’ over bOb Van Reeth met uitscheurbare postkaarten met quotes van bOb Van Reeth. Eren & Citeren wordt eveneens een ‘vestzakboekje’ van klein formaat waarin alle aandacht gaat naar de inhoud en niet naar de plaatjes. Leuk extraatje zijn de onderzetters met quotes van de geciteerde architecten. 


Lancering op Architect@Work

Op Architect@work zal Eren & Citeren gelanceerd worden tijdens een evenement op donderdag 9 mei om 18 uur. Na een online quiz zal Filip Canfyn van gedachten wisselen met een panel van architecten over de collega's die geciteerd worden in het boek: Bart Cobaert (Denc! Studio), Niklaas Deboutte (META architectuurbureau), Luc Vanhout (Architects in Motion) en Kaatje Spaepen (DMOA). 

Iedereen die zich inschrijft voor de beurs kan zich aanmelden voor een van de duizend gratis exemplaren van het boek. Ook een set coasters met quotes van de geciteerde architecten hoort erbij. Deze worden uitgedeeld in de standen van de sponsors: Delabie, Abet Laminati, Reynaers Aluminium, ARCHICAD by Focus-IT (KUBUS) en Renson. Inschrijven kan via deze link.

Zijn de duizend gratis exemplaren al uitgedeeld? Dan kan je nog steeds een boekje op de kop tikken aan de stand van architectura.be aan een actieprijs van 12 euro (boekhandelprijs: 15 euro). De coasters krijg je er gratis bij.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage