Doorzoek volledige site
21 juli 2010 | REDACTIEBUREAU PALINDROOM

Nieuw kleurenpallet voor Colorcoat Prisma

Colorcoat Primsa, het gamma staalplaten van Corus die dankzij een gepatenteerd systeem ook een degelijke corrosiebescherming hebben aan de snijkanten en aan beschadigde delen, werd zopas uitgebreid met enkele nieuwe kleuren.

Colorcoat Primsa, het gamma staalplaten van Corus die dankzij een gepatenteerd systeem ook een degelijke corrosiebescherming hebben aan de snijkanten en aan beschadigde delen, werd zopas uitgebreid met  enkele nieuwe kleuren.

Sinds de introductie van Colorcoat Prisma heeft Corus data uit de praktijk en laboratoriumtesten verzameld. Deze informatie bevestigt volgens de fabrikant  de prestaties op het gebied van duurzaamheid en esthetiek. Naar aanleiding hiervan is de Confidex Garantie op Colorcoat Prisma uitgebreid tot 30 jaar. Daarnaast werd er voor dit gamma ook een nieuw kleurenpalet ontwikkeld dat bestaat uit 12 metallic kleuren, 12 uni kleuren en de 3 matte kleuren Terracotta, Anthracite en Copprium.

Duurzame esthetiek
De meeste voorgelakte staalproducten hebben een dompelverzinkt substraat dat bescherming biedt tegen corrosie; de snijkanten blijven daarbij echter gevoelig voor voortijdige delaminatie van de verf. Colorcoat Prisma maakt gebruik van het bewezen Galvalloy metallisch gecoat staal, dat alleen door Corus geleverd wordt. De metallische deklaag bestaat uit een geoptimaliseerde legering van 95% zink en 5% aluminium en biedt ongeëvenaarde corrosiebescherming, zelfs bij beschadigingen en snijkanten.
Colorcoat Prisma voorgelakt staal is licht in gewicht, sterk en ontworpen om weerstand te bieden tegen zware weersomstandigheden.

 Meer info op www.colorcoat-online.com