Doorzoek volledige site
19 maart 2015 | KEVIN MOENS

Belgische kanshebbers voor derde editie Architizer A+Awards

Gerechtsgebouw Hasselt (a2o, Lens°Ass).
Govaert & Vanhoutte Architects: Showroom Extension.
Studio Farris Architects: Park Tower Antwerpen.
Dehullu Architecten: Auditorium Kortrijk.

Nog tot 3 april 2015 kan het grote publiek stemmen voor de Architizer A+ Popular Choice Awards. Meer dan 90 categorieën bevatten talloze architectuurprojecten en designproducten. a2o architecten / LENS°ASS ARCHITECTS, Dehullu Architecten, Govaert & Vanhoutte en Studio Farris Architects zijn de Belgische kanshebbers. 

De winnaars worden uitgenodigd op een gala in New York, worden gepubliceerd in een Phaidon-uitgave en worden getoond op één van de schermen op Times Square. De wedstrijd omvat ruim 90 categorieën. In vier van die categorieën vinden we Belgische bureaus terug.

 

A2o architecten / LENS°ASS ARCHITECTS: Gerechtsgebouw Hasselt

De bureaus a2o architecten en LENS°ASS ARCHITECTS ontwierpen samen met J. MAYER H. Architects het Hasseltse gerechtsgebouw dat ondergebracht is in de categorie ‘Government - Government & Municipal Buildings and Police & Fire Stations’.

 

Dehullu Architecten: Auditorium Kortrijk

Het Auditorium in Kortrijk van Dehullu Architecten maakt deel uit van de categorie ‘Educational - Higher Education & Research Facilities’.

 

Govaert & Vanhoutte Architects: Showroom Extension

Een van de kanshebbers in de categorie ‘Commercial – Mixed Use’ is Govaert & Vanhoutte met het project Showroom Extension in Staden.

 

Studio Farris Architects: Park Tower Antwerpen

Ook Studio Farris Architects behoort tot de genomineerden in de categorie ‘Residential - Multi Unit Housing - High Rise (16+ Floors)’ met het project Park Tower in Antwerpen.

 

U kan uw vaderlandslievende stem nog toekennen tot 3 april! Stemmen kan meermaals, maar maximaal één keer per dag.