Doorzoek volledige site
22 april 2015

Derbigum lanceert een nieuwe website op maat van de bezoeker

In het kader van zijn online aanwezigheid lanceert Derbigum, fabrikant van dakbedekking voor platte daken, een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk is veranderd, ook de inhoud is volledig vernieuwd. Zowel bestaande als potentiële nieuwe klanten vinden er gemakkelijker de juiste oplossing voor hun plat dak. Professionelen krijgen een aangepaste pagina volgens hun activiteit, en hun interesses. Particulieren worden begeleid in hun keuze en krijgen handige tips mee.

Gebruiksvriendelijkheid

De website stelt de oplossingen op een eenvoudige manier voor, waarbij de keuze van de producten en de technische opbouw pas later aan bod komen. Wie meer technische informatie zoekt, kan terecht in het productenoverzicht of op de professionele pagina’s.

 

Opgesplitst naar doelgroep

De opdeling volgens doelgroep laat toe de bezoeker nuttigere informatie te tonen. Zo kan een handelaar bijvoorbeeld gemakkelijk productinformatie en foto’s downloaden, terwijl een dakdekker een opleiding aangeboden krijgt.

 

Referenties als leidraad

Een rode draad doorheen de website zijn de referenties. De grote foto’s zijn voorzien van een woordje uitleg en dienen als inspiratie en overtuiging voor de bezoekers. Een blog met advies

Wekelijks worden teksten gepost op de blog. Hierin krijgt de lezer informatie over onderhoud, de verschillende types dakbedekking, de mogelijkheden van een plat dak etc. Mooie referenties en blogartikels kunnen gemakkelijk worden gedeeld via social media. Zo komen zij ook onder de aandacht op andere platformen en maken mensen kennis met Derbigum.

 

Opvolging

Professionelen die technische informatie wensen, kunnen gemakkelijker worden gecontacteerd om hen te begeleiden in hun project. Particulieren kunnen een offerte aanvragen via de website, waarna zij gecontacteerd worden door een Derbigum erkende dakwerker.

 

Mobiele toegankelijkheid

Tenslotte werd ook rekening gehouden met die websitebezoekers die gebruik maken van een smartphone of tablet zodat ook zij kunnen genieten van al de mooie foto’s, video’s en gemakkelijk leesbare teksten.

GERELATEERDE DOSSIERS