Doorzoek volledige site
27 april 2015 | SIMON SCHREURS

Grohe stelt nieuwe snufjes voor op Architect@work

Vorige week vond Architect@work, het totaalevenement voor (interieur)architecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties, weer plaats. De architectenwereld verzamelde zich gedurende twee dagen in Kortrijk Xpo waar exposanten hun laatste nieuwigheden en innovaties voorstelden. Douches­- en kranenfabrikant Grohe kon dit jaar zeker niet ontbreken gezien het centrale thema van architectuur en water.

Bij Grohe draait alles rond water en technologie. Grohe stelt op Architect@work de Grohe F-digital Deluxe, Grohe Eurodisc Joy en Grohe Essence voor. Deze producten zijn alle drie uitgerust met de geïntegreerde Grohe EcoJoy™ waterbesparende technologie, die een verantwoorde en duurzame water- en energieconsumptie beoogt.

 

Letterlijk baden in luxe

De Grohe F-digital Deluxe  douche staat mijlenver van een doorsnee douchte. Ze brengt immers verlichting, geluid en stoom samen en wordt aangestuurd via de Apple iPod Touch 4G. Naar verluidt is dat wereldwijd een primeur. Met de F-digital Deluxe is het mogelijk om de lichtsterkte en -kleur te kiezen, naar muziek te luisteren in stereo en ondertussen te genieten van een warme en zuiverende stoommodule.

         

Terug naar de essentie

Het nieuwe Eurodisc Joy assortiment van Grohe combineert een modern en verfijnd bedieningscomfort met een award winnend design en herinterpreteerde de klassieke kraan tot een dynamisch gebogen silhouet, een joystick met een soepele bediening en een glanzende rand. Grohe Essence is een nieuwe kranenlijn waarbij het ontwerp teruggebracht is tot het strikt essentiële.