Doorzoek volledige site
29 april 2015 | WOUTER VAN DEN BOSSCHE

Berker by Hager produceert gepersonaliseerde schakelaars

Illustratie | Hager
Illustratie | Hager

Bent u op zoek naar lichtschakelaars met net dat tikkeltje meer persoonlijkheid? Berker by Hager biedt lichtschakelaars aan waarvan u de afwerking zelf op maat kan bepalen. Een liftknoppenpaneel waarvan u zelf de symbolen ontwerpt? Een lichtschakelaar uit leisteen? Of liever een thermostaat afgewerkt met leder? Berker by Hager maakt het mogelijk en getuigde daarvan tijdens Architect@Work.

Van meterkast tot schakelmateriaal

In 2010 deed het Duitse familiebedrijf Hager een bod op de Duitse designlichtschakelaarproducent Berker. Daardoor heeft Berker by Hager sinds 2012 één van de meest complete programma’s uit de elektrotechnische installatiebranche, gaande van meterkast tot en met schakelmateriaal. De producent probeert zo vaak mogelijk een totaalproduct aan te bieden, en daarbij krijgt ook de afwerking een erg belangrijke rol.

 

Ruim assortiment en Manufactuur

Berker by Hager heeft namelijk een ruim assortiment aan afwerkingsmaterialen, waaronder leisteen, beton, eik, leer en acryl, dat bovendien regelmatig verrijkt wordt met nieuwe afwerkingen. Daarnaast heeft de fabrikant ook een afdeling Manufactuur die het mogelijk maakt om alle producten uit het basisgamma te personaliseren. Zowel het afwerkingsmateriaal alsook belettering en symbolen kunnen zo aan de persoonlijke smaak van architecten worden aangepast.

 

High-tech meets handwerk

De modulaire opbouw van inbouwelement + afdekraam + passende opzet zorgt ervoor dat er een heleboel combinaties mogelijk zijn. Bovendien werkt het bedrijf regelmatig samen met architecten en designers voor projecten met zeer specifieke behoeften. Het resultaat van deze samenwerking is een mix van high-tech en handwerk die een persoonlijk en exclusief karakter verleent aan uw realisaties.