Doorzoek volledige site
01 mei 2015 | HANNE GOOSSENS

BTicino stelt Classe 300 voor: nieuwe binnenposten voor videoparlofonie

BTicino stelt Classe 300 voor: nieuwe binnenposten voor videoparlofonie Illustratie | BTicino

De handvrije binnenposten met een lcd-kleurenscherm in zeven inch voor videoparlofonie van BTicino, ofwel de Classe 300, combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. 

De grootste troef zijn de ruime gebruiksmogelijkheden. Op het touchscreen zijn vier basisfuncties aanwezig voor directe bediening, zodat de gebruiker voor bijvoorbeeld het openen van de deur niet het menu hoeft in te gaan. Dat kan ook, samen met de geleiding in reliëf, een goede toegankelijkheid voor andersvaliden bevorderen. Daarnaast zijn er nog andere geïntegreerde functies.

 

Uiterlijk

Classe 300 heeft met zijn 22,5 millimeter dikte een dun profiel. Daardoor zijn de toestellen discreet aanwezig in het interieur. Het basistoestel wordt aangeboden in wit of antraciet. Men kan kiezen om de binnenposten als opbouwversie voor montage tegen de muur of als tafelmodel te installeren. Naast het basistoestel heeft men ook een geheugenversie: deze is wit en kan de oproepen aan het deurstation registreren. Voor de beide versies bestaat een kit, waarin het deurstation, de monitor en de voeding verpakt zitten. Classe 300 wordt daardoor zo betaalbaar mogelijk gehouden.

De binnenposten van Classe 300 werken perfect op het tweedraadsysteem van BTicino. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos vervangen worden.