Doorzoek volledige site
31 augustus 2010 | RUBEN WAGEMANS

Hospitakranen van Grohe krijgen nieuwe naam en een nieuw design

De Hospitakranen van Grohe krijgen een nieuw design en een nieuwe naam. Hospita is de kranenreeks van Grohe voor sanitaire installaties in ziekenhuizen en RVT's. Die reeks heet vanaf nu 'euroeco'.

De Hospitakranen van Grohe krijgen een nieuw design en een nieuwe naam. Hospita is de kranenreeks van Grohe voor sanitaire installaties in ziekenhuizen en RVT''s. Die reeks heet vanaf nu ''euroeco''.


De Hospitakranen van Grohe heten vanaf nu ''Euroeco''-kranen


De ''euroeco''-reeks wil vooral hygiënisch, ergonomisch, duurzaam en veilig zijn. De kranen hebben een glad oppervlak en een afgeronde vorm. Daardoor zijn ze makkelijk proper te maken. Door de Euroeco veiligheidsmengkraan kan de hendel met één elleboog bediend worden, zodat hygiëne en veiligheid gewaarborgd blijven.


De kranen hebben een glad oppervlak en een afgeronde vorm

Euroeco is verkrijgbaar als ééngreepskraan met gewone ergonomische greep - Euroeco - of in een versie met ergonomische sequentiële bediening - Euroeco Securit. Bij Euroeco Securit heeft de kraan een vast ingesteld debiet en tap je eerst koud en geleidelijk aan warmer water door de hendel verder te openen.