Doorzoek volledige site
21 mei 2015 | SIMON SCHREURS

Citytrippen in Kopenhagen dankzij Wienerberger!

De hoofdprijs is een citytrip naar Kopenhagen

Elke architect die ooit een project realiseerde met Wierberger materialen voor gevel of hellend dak, maakt kans op een citytrip naar Kopenhagen of een luxeus etentje in Pure C, de restobar van Sergio Herman himself. De enige vereiste om kans te maken is dat de architect zijn project op www.winmetwienerberger.be plaatst. 

Sinds 15 mei 2015 organiseert Wienerberger, aanbieder van duurzame bouwmaterialen en -oplossingen en bekend van de merken Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel,  een wedstrijd exclusief voor architecten waarbij zij een citytrip voor twee personen naar Kopenhagen kunnen winnen. Voor de tweede en derde plaats is een waardebon weggelegd ter waarde van € 300 voor een etentje in Pure C (resto-bar by Sergio Herman).

Architecten kunnen deelnemen  door foto’s van hun projecten, gerealiseerd met Wienerberger materialen voor gevel en hellend dak, op deze website te plaatsen. Een professionele jury zal uit de inzendingen de winnende projecten selecteren. De wedstrijd loopt nog tot 15 september en de winnaar zullen per e-mail verwittigd worden.