Doorzoek volledige site
26 mei 2015 | WOUTER VAN DEN BOSSCHE

Innovate.in.architecture gaat digitaal

Illustratie | Wienerberger
Illustratie | Wienerberger

Al verscheidene jaren publiceert Wienerberger regelmatig de inspiratiegids Innovate.in.architecture. Via dit magazine wil het bedrijf ideeën doorgeven aan bouwprofessionals aan de hand van nieuwe en vooral creatieve architecturale projecten. Vanaf heden is de gids ook online te raadplegen, en wel via www.innovate-in-architecture.be.

Reeds creatief van bij de materiaalkeuze

Online of in fysieke vorm, het doel van Innovate.in.architecture blijft hetzelfde: de creativiteit binnen de bouwsector aanwakkeren via opvallende en spraakmakende projecten. Zo kunnen architecten en opdrachtgevers louter door het gebruik van pakweg keramische bakstenen, kleiklinkers en dakpannen spelen met vormen, structuren en kleuren. Vaak zijn het deze details die een project interessant maken.

 

Online-versie voortdurend geüpdatet

Het grote verschil tussen de papieren versie en de digitale versie van Innovate.in.architecture is dat Wienerberger de onlinegids voortdurend actualiseert. Daardoor kunnen nieuwsgierigen om de zoveel tijd wel iets nieuws ontdekken in de gids. Bovendien kunnen architecten er ook hun eigen project in de kijker zetten ten gunste van collega’s, bouwers en verbouwers. Het is dus zeker de moeite om regelmatig een kijkje te nemen op www.innovate-in-architecture.be!