Doorzoek volledige site
26 mei 2015 | KEVIN MOENS

Infoavond postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen & Wonen

Vanaf 15 september 2015 gaan VIBE en KU Leuven al voor de zesde keer van start met het postgraduaat Bio-Ecologisch bouwen en wonen. Tijdens het infomoment op 9 juni stellen beide partijen de verschillende opleidingsonderdelen voor. De avond wordt afgesloten met getuigenissen van oud-studenten.

Meerwaarde?

Dit postgraduaat biedt architecten, ontwerpers, studiebureaus, aannemers, gebouwbeheerders, stedenbouwkundigen, onderzoekers... de mogelijkheid om zich te specialiseren en te onderscheiden in duurzaam, volhoudbaar bouwen met natuurlijke bouwmaterialen in een doordacht ontwikkelde ruimte. Studenten komen in contact met experten in deze vakgebieden, wat heel wat mogelijkheden biedt qua netwerking. De opleiding is ingericht door de KU Leuven, Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen, Technologiecampus Gent, samen met VIBE, 

Hier kan je een filmpje bekijken waarin een aantal lesgevers en oud-studenten uitweiden over hun ervaringen met dit postgraduaat. 

Deelname aan de infoavond is gratis, inschrijven is wel verplicht en doe je hier.

 

Praktisch

  • Datum: dinsdag 9 juni 2015
  • Tijdstip: 19u - 21u
  • Adres: KaHo Sint-Lieven technologiecampus, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent (Er is bewegwijzering op de campus aanwezig vanaf het onthaalgebouw)