Doorzoek volledige site
08 juni 2015 | WOUTER VAN DEN BOSSCHE

Nieuwe microsite Sika ComfortFloor online

Illustratie | Sika

De gloednieuwe website van het ComfortFloor-gamma van Sika staat online. De microsite biedt alle mogelijke informatie over het ComfortFloor-vloersysteem en bevat ook een handige selectiegids inclusief kleurenkaart met de 72 standaardkleuren.

Per toepassing, dan per ruimte

ComfortFloor is de verzamelnaam voor de gietvloeren van Sika en heeft nu een eigen website. De webstek helpt de bezoekers bij het kiezen van de juiste vloer volgens hun specifieke noden. Eerst selecteren ze de functie van het gebouw waarvoor een vloer gezocht wordt, waarna ze specifiek per ruimte kunnen doorklikken en zo de aanbevolen vloeren met elkaar kunnen vergelijken.

 

Ook gedrukte versie

Het ComfortFloor-systeem wordt vloeibaar gegoten voor een strak en glad resultaat. De vloeren zijn geurloos, oplosmiddelvrij en antiallergisch omdat stof of bacteriën zich niet kunnen vasthechten aan het gladde polyurethaan oppervlak. Niet alleen de digitale maar ook de gedrukte versie van de selectiegids is vanaf heden beschikbaar, onder andere via het contactformulier op www.sikacomfortfloor.be.