Doorzoek volledige site
08 juli 2015 | KEVIN MOENS

Bouw- & renovatiebeurs PassiveHouse focust op minimale energiekost en maximaal wooncomfort

Van 11 tot en met 13 september is het opnieuw tijd voor PassiveHouse, de bouw- & renovatiebeurs met een focus op minimale energiekost en maximaal wooncomfort. De standhouders zijn  voortrekkers in de energiezuinige bouwsector. De beurs richt zich tot zowel professionelen als het grote publiek. Plaats van afspraak: Tour & Taxis Brussel. 

Professionelen

Vrijdag 11 september opent de beurs haar deuren voor het professionele publiek. Lezingen, workshops en de innovatieroute op vrijdag zetten de laatste nieuwigheden in de kijker en gaan dieper in op de praktijk en technieken.

 

Grote publiek

Zaterdag 12 en zondag 13 september komt het grote publiek aan zijn trekken. Tijdens de publieksdagen ontdek je hoe je bespaart op energie én tegelijk maximaal wooncomfort realiseert. Je krijgt interessante informatie bij de verschillende standhouders. Daarnaast bekom je neutraal en gratis advies bij de experts van Passiefhuis-Platform en via de vele lezingen. In de Demozone zetten bedrijven hun beste beentje voor. Bewoners getuigen tijdens de Meet & Build over hun ervaringen met (ver)bouwen. 

 

Standhouder?

Jouw stand op de beurs? Dat kan. Surft naar Passivehouse.be, ontdek de voorwaarden en vul het deelnameformulier in.