Doorzoek volledige site
06 juli 2015 | RIK NEVEN

Sterke uitbreiding redactiewerk

De laatste jaren is het takenpakket van Redactiebureau Palindroom danig uitgebreid. In de loop van 2014 en 2015 hebben heel wat uitgevers, fabrikanten en architecten- en studiebureaus Redactiebureau Palindroom ingeschakeld om teksten voor hen te schrijven. Voor dat redactiewerk kan Palindroom rekenen op drie vaste Nederlandstalige en één Franstalige redacteur en indien nodig op enkele freelance medewerkers.

Teksten over bouw en architectuur is en blijft de core business van Redactiebureau Palindroom. Die specialisatie wordt meer dan ooit consequent doorgetrokken. Palindroom neemt enkel redactie-opdrachten aan die gerelateerd zijn aan bouw of architectuur omdat vooral daarin de meerwaarde van het bureau ligt. Belangrijke troef hierbij is dat Palindroom zowel opereert in het Nederlands als in het Frans en ook vertalingen voor zijn rekening kan nemen.

Momenteel zijn er meer dan tien titels die regelmatig een beroep doen op Redactiebureau Palindroom, waaronder Bouwen aan Vlaanderen, Infosteel, Trends Style, Knack Vastgoed, Architraaf en Ik ga Bouwen. Voor sommige publicaties gaat Palindroom nog een stap verder en neemt het de volledige redactie, eind- en hoofdredactie voor zijn rekening. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Grond/Weg/Waterbouw, Installatie & Bouw en Careflash.

Maar niet alleen uitgevers, ook fabrikanten, aannemers, studiebureaus en architectenbureaus kloppen regelmatig aan bij Palindroom voor persteksten of ander redactiewerk. Voorbeelden daarvan zijn SVK, Kumpen, Mathieu Gijbels, Vasco, Triflex.

Ook op zoek naar een tekstbureau? Laat het ons weten via info@palindroom.be en we komen u graag onze aanpak toelichten.