Doorzoek volledige site
06 juli 2015 | RIK NEVEN

Palindroom met Energy Saving Pioneers in de bres voor een beter energiebeleid

Duurzaamheid vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Redactiebureau Palindroom. Dat dit geen holle slogan is, blijkt uit onze eervolle vermelding op de business mobility awards en komt ook tot uiting door onze betrokkenheid bij de Energy Saving Pioneers, een coalitie van voorlopers in energiebesparing die de overheid tracht te overtuigen meer werk te maken van energiebesparing.

Energy Saving Pioneers (ESP) is een initiatief van de Bond Beter Leefmilieu. ESP groepeert een aantal bedrijven en organisaties die ijveren voor een ambitieus Belgisch energiebesparingsbeleid. Om dit in de praktijk te brengen organiseert ESP regelmatig ontmoetingen met de verschillende overheden. Vorige week vond nog een rondetafelgesprek plaats met het kabinet van Vlaams energieminister Turtelboom over de voorbeeldrol van de Vlaamse overheidsgebouwen en de doorwerking van energiebesparing in overheidsaankopen.

Redactiebureau Palindroom is actief lid van de Energy Saving Pioneers en neemt ook de verslaggeving voor zijn rekening. Onder de andere leden bevinden zich heel wat klanten van Architectura en Palindroom: Unilin, Techcomlight, Rockwool, Recticel, Quilla, Passiefhuisplatform, Knauf, Isover, Derbigum en Studiebureau Boydens.