Doorzoek volledige site
06 augustus 2015 | LIESA VAN DYCK

GROHE optimaliseert app BestMatch

Dankzij de nieuwe update is het systeem gebruiksvriendelijker. Illustratie | GROHE
GROHE heeft een nieuwe versie van hun website en app BestMatch gelanceerd. Illustratie | GROHE

GROHE heeft een nieuwe versie van zijn website en app BestMatch gelanceerd. Zo wordt het thuis nog eenvoudiger om in slechts een paar muisklikken te vinden welke kraan bij uw interieurconcept past. Daarbovenop wordt het aanbod uitgebreid met de producten van wastafelfabrikant HEWI.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de nieuwe update is het systeem gebruiksvriendelijker. Nu kan er, naast op bepaalde kranen van GROHE of op bepaalde wastafeltypes, ook op bepaalde wastafelmerken gezocht worden. De beste combinaties worden dan weergegeven door middel van een foto en een beoordeling van een tot drie sterren voor de categorieën 'ontwerp', 'gemak' en 'watervoorziening'.

 

Vlotte communicatie

Door de handige en natuurgetrouwe afbeeldingen van de combinaties kunnen gebruikers ook meteen zien hoe goed de producten bij elkaar en bij hun bestaande badkamer passen. Zodra de gewenste combinatie is gevonden, worden de gegevens overzichtelijk samengevoegd op een compacte pagina in A4-formaat die gemakkelijk kan worden opgeslagen, uitgeprint of via e-mail worden doorgestuurd. Zo wordt de communicatie tussen de klant en de installateur vereenvoudigd.

 

Extra voordeel

Als extra voordeel biedt de herziene GROHE BestMatch-configurator een nieuwe samenwerkingspartner, namelijk het wastafelmerk HEWI. Daardoor wordt er een belangrijk nieuw element aan de zoekopties toegevoegd, aangezien HEWI toegankelijke wastafels biedt, die vooral interessant zijn voor ouderen en mensen met speciale behoeften. De samenwerking met HEWI opent dus nieuwe perspectieven niet alleen wat het ontwerp betreft, maar ook op vlak van functionaliteiten en gemak.