Doorzoek volledige site
04 augustus 2015 | LIESA VAN DYCK

ARCHICAD 19: "Sneller dan ooit"

De nieuwste versie van de toonaangevende BIM software ARCHICAD van GRAPHISOFT® is vanaf nu verkrijgbaar in België en Nederland. Illustratie | Kubus
Omdat de ARCHICAD 19 de volgende actie van de gebruiker anticipeert is lang wachten op het laden van views voorgoed verleden tijd. Illustratie | Kubus

De nieuwste versie van de toonaangevende BIM software Archicad van Graphisoft is vanaf nu verkrijgbaar in België en Nederland. Deze nieuwste uitvoering is volgens de producent sneller dan ooit en zet de volgende grote stap op het gebied van BIM-prestatie. Omdat Archicad 19 de volgende actie van de gebruiker anticipeert, is lang wachten op het laden van views voorgoed verleden tijd.

Point Clouds

Dankzij de laatste 3D scanner-technologie gaat het inlezen van Point Clouds in ARCHICAD 19 snel, eenvoudig en foutloos: het model kan worden afgestemd met de automatisch gegenereerde, 100% accurate, 3D Point Cloud informatie.

 

Nieuwe features 

“We verwachten steeds meer van onze software. De unieke performance van ARCHICAD 19 brengt veel mooie nieuwe features met zich mee zoals de mogelijkheid om Point Clouds in te lezen en extra effectieve gereedschappen zoals de nieuwe permanente Guide Lines en tijdelijke Snap Guides,” zegt Denise Bos, ARCHICAD productmanager bij KUBUS. “ARCHICAD versterkt hiermee zijn positie als meest intuïtieve en effectieve pakket om mee te werken.”

 

KeyMember Editie 
Ook wordt de nieuwe KeyMember Editie gelanceerd, een door KUBUS ontwikkelde serie aanvullende werkmethodieken en modules voor ARCHICAD. Deze serie zorgt voor optimale aansluiting bij Belgische en Nederlandse (OPEN BIM) werkmethodieken met templates, bibliotheken, add-ons en uitgebreide modules. Onder andere zijn Schedules en Complex Profiles uitgebreid en verbeterd, zo ook diverse renderscenes voor de vorig jaar geïntroduceerde CineRender.

GERELATEERDE DOSSIERS