Doorzoek volledige site
17 augustus 2015

Kortrijk XPO place to be voor utiliteits- en projectbouwers in maart 2016

Utility2build is het nieuwe (ver)bouwplatform van de hand van de organisatoren van architect@work. Het richt zich specifiek tot de (noden van de) utiliteits- en projectbouw en wil een professioneel contactplatform zijn met exclusieve focus op materialen & technieken voor de utiliteits- en projectbouw en ruime mogelijkheden tot networking.

Bouwheren van grote (ver)bouwprojecten in de utiliteits- en projectbouw beschikken vandaag niet over een overkoepelend platform waar zij hun potentiële bouwpartners voor toekomstige projecten kunnen ontmoeten. Sectoriële beurzen bieden geen antwoord op de noden van deze bouwheren aangezien het bouwaspect op dergelijke initiatieven vaak te beperkt is. Ook algemene bouwbeurzen bieden geen soelaas gezien hun hoofdzakelijk particuliere insteek. Utility2Build speelt precies daarop in.

 

Breed en toch beknopt

De beurs mikt op frabrikanten en exclusieve invoerders of verdelers met nationale distributie van onder andere gevelbekleding, dakbedekking, binnenschrijnwerk, sanitair en verwarming. Ook architecten-, studie- en ingenieursbureaus kunnen exposeren, net zoals aannemers klassen 5 tot en met 8 en gerelateerde softwareaanbieders, organisaties en federaties. De particulier heeft niets te zoeken op de beurs, die speciaal voorbehouden is aan zes kernsectoren binnen de utiliteits- en projectbouw, gaande van 'government', 'healthcare' en 'education' tot 'retail', 'offices' en 'hospitality'. De beurs is geopend op 23 en 24 maart 2016. Alle praktische info kan u hier terugvinden.