Doorzoek volledige site
25 augustus 2015 | KEVIN MOENS

Inschrijfdeadline ARC Architectuur en Interieur Awards nadert!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert De Architect de ARC Awards: een groots evenement dat de kracht en het innovatieve vermogen van ruimtelijk ontwerp viert. Naast prijzen voor het beste Nederlandse en Belgische architectuur- en interieurontwerp, zijn er ook prijzen voor innovatie, meubel en detail. De deadline voor het inzenden voor de eerste twee prijzen is vrijdag 28 augustus.

ARC15 Architectuur Award

De ARC15 Architectuur Award wordt toegekend aan gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur. Doel van de prijs is duurzaamheid te promoten als integraal onderdeel van het ontwerp. De architectuurjury staat onder leiding van Kees Kaan, oprichter van het onlangs ontbonden bureau Claus en Kaan Architecten.

 

ARC15 Interieur Award

De ARC15 Interieur Award wordt uitgereikt aan een gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Doel van ARC15 Interieur is het versterken van een professionele én vernieuwende interieurdiscipline. Diederik Fokkema voert de jury van deze Award aan.

 

Inzenden

Voor de Architectuur en de Interieur Awards kan je een project insturen tot en met vrijdag 28 augustus. Deelnemen in de categorieën Detail, Meubelontwerp en Innovatie kan tot 25 september. De voorwaarden voor inzending zijn de vinden op www.arc-awards.nl, inzenden kan via deze link

 

ARC15 Gala en Lab

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het ARC Gala, een feestelijke prijsuitreiking die de Architect met zijn partners organiseert op 19 november 2015. Dit jaar zal het gala plaatsvinden in het sfeervolle Energiehuis in Dordrecht.