Doorzoek volledige site
31 augustus 2015

Schrijf je nu in voor de Innovatieroute!

Na de succesvolle aftrap van de Innovatieroute in 2014, pakt PassiveHouse uit met een tweede editie. Je krijgt op een interactieve manier een introductie van wat de huidige markt voor nieuws te bieden heeft om (ver)bouwprojecten efficiënt en kwaliteitsvol te realiseren. 

Architect Tom Delcourt (B-architecten) naam in 2014 deel aan de eerste Innovatieroute. Hij getuigt: “Dit is een leerrijke rondleiding doorheen de beurs. Handig om op een snelle manier bij verschillende bedrijven te passeren en de meest innovatieve materialen, systemen, diensten… te ontdekken. Na de rondleiding kon ik vlot en gericht nog informatie bijvragen aan de zaakvoerders.”

 

Praktisch

De innovatieroute vindt plaats tijdens de professionele dag, zowel van 11.00 uur tot 13.00 uur als van 15.00 uur tot 17.00 uur. Samenkomst aan de stand van PHP (A211).
Het aantal deelnemers is beperkt, dus vooraf inschrijven is de boodschap! Dit kan via een kort mailtje naar Tine.vanloock@passiefhuisplatform.be(link sends e-mail) met vermelding van uw naam en het gewenste uur van deelname. De eerste 15 deelnemers per sessie worden geselecteerd. Deelname is gratis.

 

RenoFase-project

De route kwam tot stand in het kader van het RenoFase-project, dat kennis biedt aan aannemers, architecten en materiaalproducenten om woningrenovatieprojecten efficiënt en kwaliteitsvol te realiseren. Met ondersteuning van IWT - www.renofase.be

Het Vlaams KennisPlatform Woning-Renovatie heeft als doel om vanuit tien Proeftuin-projecten een positief innovatieklimaat te creëren voor de renovatie van woningen. Deze tien projecten worden toegelicht tijdens de Innovatieroute.

GERELATEERDE DOSSIERS