Doorzoek volledige site
01 september 2015 | MARIJKE MARIS

Ventilair Group Belgium loopt mee tegen kanker

Ventilair Group Belgium neemt deel aan Levensloop Kortrijk 2015, een initiatief van Stichting tegen Kanker. Dit event, voor alle leeftijden, draait rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Samen zullen alle deelnemende teams 24 uur, zonder onderbreking, lopen tegen kanker. Het event start op zaterdag 12 september om 15u en duurt tot zondag 13 september, 15u.

Alles voor het goede doel

Je kan de deelnemers komen aanmoedigen op de piste (sportcampus De Lange Munte), maar ook naast het parcours zal er van alles te beleven zijn. Ventilair Group Belgium zorgt alvast voor cocktails, smoothies en veel sfeer aan hun stand. Voor de vroege vogels zullen er op zondagochtend koffiekoeken te verkrijgen zijn. Alles wordt verkocht aan schappelijke prijzen en de opbrengst is volledig ten voordele van Stichting tegen Kanker.


Steun

Ben je niet vrij op 12 en 13 september en wil je dit toch goede doel steunen? Op het hoofdkantoor van Ventilair Group Belgium in Kuurne kan u tegen een kleine prijs armbandjes kopen ten voordele van Levensloop. U kunt ook online armbandjes kopen door bij uw bestelling volgende code op te geven ‘LLK2015AB’ met vermelding van het aantal gewenste armbandjes.

Je kan het Ventilair team ook sponsoren. Ga hiervoor naar de website van Levensloop Kortrijk en schenk een gift.