Doorzoek volledige site
09 september 2015 | KARI FEYS

Orde van Architecten – Vlaamse Raad zet architect opnieuw in de kijker

De winnaar van de housiewedstrijd krijgt een citytrip naar Valencia cadeau.

De Orde van Architecten - Vlaamse Raad geeft met de tweede editie van de housiewedstrijd en de bis-beurs zijn mediacampagne 'Betrouwbaar bouwen met een architect' een nieuwe boost. Deze campagne wil het beroep van de architect in de schijnwerpers zetten en bouwheren sensibiliseren en informeren over werken met een architect.

Housiewedstrijd

Op de Facebookpagina van Kies een Architect kunnen (ver)bouwers weer meedoen aan de tweede editie van de housiewedstrijd. Inzenders van een housie, of selfie met een huis in aanbouw of verbouwing, maken kans om een citytrip voor twee personen naar Valencia te winnen. Verder zijn er ook vier unieke designcadeaus te winnen. De housiewedstrijd is zo een mooie gelegenheid voor trotse bouwheren en architecten om een of meerdere projecten in de kijker te zetten. De winnaars kunnen op de laatste dag van de bis-beurs in de Flanders Expo hun prijs in ontvangst nemen.

 

Bis-beurs

Als tweede ankerpunt van de mediacampagne 'Betrouwbaar bouwen met een architect' is er de bis-beurs, Vlaanderens belangrijkste bouwbeurs. De Orde van Architecten - Vlaamse Raad zal op de beurs zijn campagne in de verf zetten door 20000 brocures met handige tips te verdelen, door middel van een artikel in de beurscatalogus en door displays in verschillende beurshallen. Daarnaast zijn er ook elke dag infosessies over werken met een architect. Voor en tijdens de beurs zijn campagnefiguurtjes Vos, Mol en Huismus ook te horen op MNM en Studio Brussel. Daar zetten ze bouwheren aan om weldoordacht in zee te gaan met een architect. Het trio heeft ook twintig nuttige tips klaarstaan voor alle toekomstige (ver)bouwers op kieseenarchitect.be.