Doorzoek volledige site
09 september 2015 | KARI FEYS

Caleffi viert 20-jarig bestaan

In 1995 ontstond Caleffi International als Nederlands Caleffi-filiaal voor de Benelux- en Baltische-markt. In de twintig jaar sindsdien is Caleffi Benelux gegroeid van fabrikant van appendages tot fabrikant van systeemoplossingen. Deze groei wil het bedrijf met zijn twintigste verjaardag vieren met een bijzondere promotie voor de klanten.

20 jaar Caleffi

Niet enkel  een omzetgroei en de lancering van innovatieve producten markeren de vooruitgang van het bedrijf. Caleffi maakt ook in de huidige economische en ecologische situatie een prioriteit van het optimaal ondersteunen van HVAC-professionals. Het bedrijf realiseert dit op lokaal niveau door middel van technische dienstverlening, een uitgebreide website, instructievideo's, Academy-opleidingen en Caleffi Solutions.

 

Caleffi Solutions

Bij het onlangs gelanceerde Caleffi Solutions kan men 39 installatieschema's downloaden. Aan de hand van deze schema's kunnen professionals alle componenten kiezen om een totaalinstallatie op te bouwen. Op de website van Caleffi kunnen dezen de voorbeeldschema's in detail bekijken en een lijst samenstellen van de componenten die nodig zijn voor de installatie. Dankzij het twintigjarig bestaan van Caleffi hangt hier nu ook een promotie aan vast. Per aankoopwaarde van €500 kunnen klanten kiezen uit een aantal geschenken. Op de website vinden geïnteresseerden de volledige lijst van de deelnemende producten en het online bestelformulier.