Doorzoek volledige site
22 september 2015 | JOOS NEVEN

Volledige Perplaportfolio van Armstrong vernieuwd en C2C “Bronze”-gecertificeerd

Na de introductie van de Ultima+-lijn werd Armstrong de eerste plafondfabrikant ter wereld met een complete lijn aan Cradle-To-Cradlegecertificeerde producten. Nu voegt het bedrijf daar ook de Perla-reeks aan toe. De vernieuwde Perla is verkrijgbaar met verschillende akoestische prestaties; zo is er voor elke ruimte een product met de gewenste akoestische eigenschappen.

Mag het wat stiller?

Verschillende ruimten vragen om verschillende akoestische oplossingen. Perla OP 0.95 en Perla OP 1.00 bieden een uitstekende geluidabsorptie en zijn hierdoor zeer geschikt voor open ruimten zoals kantoortuinen, restaurants, call centers en bibliotheken. Voor ruimten waar privacy gewenst is, is Perla dB een geschikte oplossing door de hoge overlangsgeluidsisolatie. Vertrouwelijke gesprekken in bijvoorbeeld spreekkamers blijven door deze oplossing binnen vier  muren. De Perla plafondtegels bieden een goede balans tussen een hoge geluidabsorptie en overlangsgeluidsisolatie; hiermee garandeert Armstrong de brede inzetbaarheid van zijn nieuwste productlijn.

 

Robuuster en groener

Het nieuwe Perla portfolio van Armstrong heeft een sterkere randafwerking met volledig gecoate randen wat resulteert in een langere levensduur. Armstrong introduceert daarnaast het MicroLook 90 randdetail: de moderne en monolithische uitstraling van de Perlaplafondtegels blijft hetzelfde, maar de nieuwe randafwerkingen zorgen naast de langere levensduur voor een strakke pasvorm en een verbeterd aanzicht. De tegels zijn stootvast en bieden gemakkelijk toegang tot het plenum voor het bereik van de service-elementen.

De Cradle-To-Cradle “Bronze”-gecertificeerde plafondtegels zijn 100% recyclebaar dankzij het recylcingprogramma van Armstrong.

GERELATEERDE DOSSIERS