Doorzoek volledige site
22 september 2015 | JOOS NEVEN

Willco Products lanceert eigen productlabel

Isolatieproducent Willco Products heeft sinds kort zijn eigen ‘100% Willco Products’-label ingevoerd. Het bedrijf hoopt hiermee architecten, uitvoerders, en bouwheren te overtuigen om enkel hoogwaardig isolatiesystemen te gebruiken. Dat moet het voortaan voor uitvoerders gemakkelijker maken om werven op een correcte manier binnen te halen.

Kwaliteitsgarantie

Het ‘100% Willco Products’-label wordt enkel toegekend aan – u raadt het al – werven waar enkel met Willco Products gewerkt wordt. Een uitvoerder kan op deze manier bewijzen dat het isolatiesysteem “kwalitatief, volledig gesloten, en duurzaam“ is. Willco biedt daarbuiten ook nog 10 jaar garantie op hun isolatiesystemen. Met het gebruik van dit label wil de onderneming de strijd aangaan met goedkopere, “minderwaardige” concurrenten. Volgens Willco biedt het label architecten en uitvoerders ook een extra verkoopsargument: er werd namelijk enkel gewerkt met kwalitatief materiaal.

 

Het 100% Willco Productsnetwerk

Een bouwheer of architect kan het label zelf voor zijn of haar project aanvragen. De uitvoerder mag in dat geval enkel Willco-producten gebruiken. Een uitvoerder kan ook zelf een label aanvragen voor zijn bedrijf: uitvoerders met het label krijgen extra aandacht via de uitvoerderslijst van Willco zelf. Die lijst kan op zijn beurt geraadpleegd worden door elke architect of bouwheer die een uitvoering wil met enkel Willco-isolatie. Het labelsysteem kan dus voordeel opleveren voor verschillende partijen.

GERELATEERDE DOSSIERS