Doorzoek volledige site
02 oktober 2015 | KEVIN MOENS

I2C Industry: de genomineerden

De SW 300 ER- deurautomaat van ASSA ABLOY Entrance Systems.
Compact en wendbaar: de schrobzuigmachine i-mop van Boma.
Doff n’ Donner van Compad NL.
Het Fietslabyrint van Enraf-Nonius.
Verblijfstilband voor een passieve tillift.
HIDDEN-meubellijn.

De categorie Industry plaatst gecommercialiseerde innovaties van standhouders op de beurs in de spotlight plaatst. De jury herleidde de longlist met 22 kandidaten tot een shortlist met 6 kanshebbers. 

De lijst met genomineerden ziet er als volgt uit. De SW 300 ER- deurautomaat van ASSA ABLOY Entrance Systems blinkt uit in geruisloosheid en flexibiliteit aangezien de deur in beide richtingen kan opengaan. Compact en wendbaar: de schrobzuigmachine i-mop van Boma verhoogt de efficiëntie van de schoonmaak in een zorginstelling aanzienlijk. De Doff n’ Donner van Compad NL biedt hulp bij het aantrekken van steunkousen, ongeacht het type kous of de drukklasse. Het Fietslabyrint van Enraf-Nonius biedt mensen die niet meer buiten kunnen fietsen, een interactieve fietstocht met behulp van een beeldscherm en een bewegingstrainer. Producent Haelvoet belandde op de shortlist met zijn HIDDEN-meubellijn: designmeubilair met onzichtbare functionaliteiten. Producent Vigo wist de jury te verbazen met zijn verblijfstilband voor een passieve tillift.

De gedetailleerde shortlist vindt u hier terug, waar u ook uw stem kan uitbrengen tot en met 8 oktober. De winnaars van de I2C Awards 2015 worden bekendgemaakt op vrijdag 9 oktober om 15u00 op EXPO 60+, de vakbeurs voor de zorgsector die plaatsvindt op 7, 8 en 9 oktober 2015 in Nekkerhal-Brussels North in Mechelen.