Doorzoek volledige site
08 oktober 2015

Baksteenfabrikant Vandersanden Group haalt Limburgse exportprijs binnen

Tijdens de Week van het Internationaal Ondernemen reikte Voka Limburg de Limburgse exportprijs uit in 3 categorieën. In de categorie Bedrijf met meer dan 50 werknemers bekroonde de jury Vandersanden Group voor zijn succesverhaal in de exportlanden. 

Wilfried Lenaers, Directeur Sales & Marketing: “We focussen op merkbekendheid, lange termijnrelaties, een aangepaste organisatie en lerende teams. Een wisselwerking dus tussen ons en onze exportpartners. Het doel is om van hen het verlengde van onze organisatie te maken, zodat de klant overal een vergelijkbare, stabiele ervaring krijgt met het merk Vandersanden.”

Zowel nationaal als internationaal is baksteen in veel regio’s nog altijd het meest gebruikte bouwmateriaal voor gevels. Vandersanden Group slaagt erin om met een oeroud product de lokale, sfeervolle straatbeeldcultuur in stand te houden. Wilfried Lenaers: “We proberen buitengewoon gewoon te zijn. Gewoon, omdat de buurlanden onze belangrijkste exportmarkten zijn. Buitengewoon, omdat we door de export uitgroeiden tot de grootste familiale producent van handvormgevelstenen in Europa. Daarbij blijven we financieel heel gezond en helpen we schitterende gebouwen realiseren. In onze buurlanden, maar ook ver daarbuiten."

 

Exportparels

Dankzij een gerichte exportstrategie heeft Vandersanden Group een uitgebreid portfolio van mooie exportprojecten. Het zijn stuk voor stuk mooie resultaten in baksteen, gerealiseerd in samenwerking met de exportpartners. 

Meer realisaties vindt u op www.vandersandengroup.be.