Doorzoek volledige site
22 oktober 2015

Terrassen AZ Jan Palfijn Gent krijgen facelift met Dreentegels van Zoontjens

Illustratie | Zoontjens
Illustratie | Zoontjens
Illustratie | Zoontjens
Illustratie | Zoontjens
Illustratie | Zoontjens
Illustratie | Zoontjens
Illustratie | Zoontjens

Tussen eind 2012 en midden 2014 werd de site Watersportlaan van het AZ Jan Palfijn Gent grondig vernieuwd. Zowel aan de binnen- als de buitenzijde kreeg het gebouw uit begin jaren 80 een grondige facelift. Zoontjens nam de herinrichting van twee terrassen op de eerste verdieping voor zijn rekening. 

De hoofdingang is verhuisd van de Henri Dunantlaan naar de kant van de Watersportbaan. Verder is er een nieuwe open inkomlobby, een grotere parking en een gerenoveerd restaurant met keuken. Ook de buitengevel is aangepakt. Het resultaat is een modern, hedendaags en performant uitgerust ziekenhuis.

 

Dreentegels

Voor twee terrassen op de eerste verdieping, nabij het restaurant, is gekozen voor Dreentegels op DNS van Zoontjens. Het is een plek geworden waar patiënten, bezoekers en personeel heerlijk buiten kunnen zitten.