Doorzoek volledige site
26 oktober 2015 | JOOS NEVEN

Forbo stelt Eternal Design projectvinyl voor

Vloerfabrikant Forbo heeft op zijn website een nieuw product voorgesteld: de Eternal Design projectvinyl. Met dit nieuwe product hoopt Forbo de uitstraling van natuurlijke materialen te combineren met kleurrijke en digitaal geprinte dessins. Het projectvinyl bevat bovendien 50% gerecycled materiaal en is ftalaatvrij.

Sterkte door flexibiliteit
Het nieuwe Eternalgamma heeft een glasvliesdrager die zorgt voor een gekalanderde rug die sterk en flexibel is. Forbo hoopt ook te overtuigen met het installatiegemak van de vloer. Het nieuwe product is verder voorzien van de PUR Pearl of PUR Wood Pearl Finish, die slijtage van de vloer tegengaat. Nieuw in de collectie zijn acht dessins die een speciale PUR Pearl Wood embossing hebben gekregen, waardoor de prestaties en de uitstraling een extra dimensie hebben gekregen. Forbo belooft ten slotte dat het product ftalaatvrij is.

 

Breed inzetbaar

Het projectvinyl is verkrijgbaar in een assortiment van realistische houten vloeren, stenen, en abstracte designs. Forbo biedt daarbij nog een kleurenpallet aan dat zij op de vinyl kunnen printen. Met deze keuze aan afwerkingsmogelijkheden hoopt het bedrijf te overtuigen in verschillende sectoren, zoals in het onderwijs, de ouderen- en gezondheidszorg, en kantoorgebouwen.

Meer informatie en technische specificaties vindt u hier.

GERELATEERDE DOSSIERS