Doorzoek volledige site
26 oktober 2015 | JOOS NEVEN

ISPL is de nieuwe kabelgoot in PVC bij Legrand

Heel wat innovaties binnen het assortiment kabeldraagsystemen van Legrand. Zo ook de ISPL-kabelgoot in kunststof, die speciaal ontwikkeld werd voor toepassing in vochtige omgevingen. De combinatie met een multifunctionele console moet een breed gebruiksbereik garanderen. 

Built to last
De ISPL-kabelgoot in grijs PVC werd speciaal ontwikkeld voor toepassingen in vochtige en corrosieve omgevingen. Een kabelgoot die, met 20% meer mechanische kracht, tegen een stootje kan. Nog een troef is de optimale kabelcapaciteit van de ISPL. De kabelgoot is beschikbaar in de hoogtes 50, 75 en 100 mm. Ook bij dit gamma speelt Legrand de kaart van gebruiksgemak opnieuw uit: dankzij de klikbare koppelingen, deksels en ondersteuningen is het eenvoudig installeren.

 

Oplossingen voor datacenter tot voedingsindustrie
Andere nieuwigheden terug te vinden binnen het aanbod kabeldraagsystemen van Legrand zijn onder meer: de P31 OFT-kabelgoot specifiek voor toepassing in datacenters, en de P31-kabelgoot uitgevoerd in RVS 316 en ideaal voor korte afstanden in zware industrie en openbare werken. Verder zijn ook ophangingsconsoles (beugels) conform de strenge hygiënische vereisten in de voedingsindustrie, en de Cablofil EZ+, draadgoot als duurzaam alternatief voor thermisch verzinkte opties vanaf nu beschikbaar.