Doorzoek volledige site
12 november 2015 | JOOS NEVEN

Renson genomineerd voor Trends Business Tour 2015

Renson werd ook genomineerd voor Onderneming van het Jaar.

Eind oktober schopte Renson het nog tot finalist in de verkiezing van Onderneming van het jaar 2015. Voor die titel moest het nipt de duimen leggen voor Deme Group. Maar die finaleplaats was geen toevalstreffer, zo blijkt nu: op 19 november staat de volgende awarduitreiking op het programma. Dan wordt de winnaar van de Trends Business Tour 2015 voor West-Vlaanderen bekend gemaakt.

Gestrand op een zucht van de titel

Als één van de vier finalisten dong Renson recent nog mee naar de titel van Onderneming van het jaar 2015. De ontknoping volgde op dinsdag 20 oktober tijdens een talrijk bijgewoonde gala-avond op de Heizel in Brussel, in aanwezigheid van prominenten, politici en uiteraard een uitgebreide afvaardiging medewerkers van elk van de 4 finalisten voor de verkiezing. Het was uiteindelijk Deme Group dat er de titel wegkaapte en zich Onderneming van het jaar 2015 mag noemen. “Dat we het tot de finale van deze wedstrijd schopten, hebben we te danken aan onze 680 medewerkers die zich elke dag inzetten om de visie van Renson in de praktijk om te zetten,” aldus CEO Paul Renson. “Deze onderscheiding is voor ons een extra motivatie om verder te doen zoals we bezig zijn om zo onze internationale groei te realiseren. We zullen dan ook verder investeren en innoveren om de juiste oplossingen te blijven bieden voor een gezonde en comfortabele leefomgeving voor iedereen.”

 

Nieuwe kans op 19 november

Renson ziet de finaleplaats voor Onderneming van het jaar 2015 dus als een duwtje in de rug om verder te doen op de ingeslagen weg. En op 19 november krijgt het familiebedrijf dan ook al een nieuwe kans om een titel binnen te halen voor z’n rol op het vlak van innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid. Dan wordt in de Ghelamco Arena de winnaar van de Trends Business Tour 2015 bekend gemaakt voor zowel Oost- als West-Vlaanderen. Voor deze 4de editie stelden zich maar liefst 257 bedrijven kandidaat, en daarin haalde Renson de laatste selectie van vijf West-Vlaamse bedrijven die werken aan vernieuwing en hun waardevolle innovaties ook wereldwijd in de markt kunnen plaatsen.