Doorzoek volledige site
02 december 2015 | ARCHITECTURA.BE

Dakdetails in de praktijk

De uitdaging bestaat erin om voor elk gebouw het juiste dak te ontwikkelen zonder in te boeten aan kwaliteit op het vlak van waterdichtheid, thermische isolatie, luchtdichtheid, brandveiligheid en geluidsisolatie. Daarom organiseert Centrum Duurzaam Bouwen op donderdag 3 december van 17u tot 22u Dakdetails in de praktijk, in samenwerking met WTCB, Confederatie Bouw Dak, CNTE-NRDD, CCTCBD, BEVAD en Confederatie Bouw Limburg. Deelname is gratis mits voorinschrijving

De bouwelementen waaruit onze gebouwen vandaag opgetrokken worden, zijn zodanig geoptimaliseerd dat ze zeer hoge prestaties kunnen leveren. Daken vormen hierop geen uitzondering. De uitdaging bestaat erin om voor elk gebouw het juiste dak te ontwikkelen zonder in te boeten aan kwaliteit op het vlak van waterdichtheid, thermische isolatie, luchtdichtheid, brandveiligheid en geluidsisolatie.

Het ontwerp en de uitvoering van deze dakdetails verdienen dus onze volle aandacht. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie vereisen beide aspecten een nauwe en bekwame samenwerking tussen de verschillende bouwberoepen.

In deze context organiseert Centrum Duurzaam Bouwen op 3 december 2015 de 1ste editie van 'Dakdetails in de praktijk' in samenwerking met WTCB,  CNTE-NRDD, BEVAD,Confederatie Bouw Limburg Confederatie Bouw Dak en JCCT.

 

Praktisch

Programma

Standhouders

Partners

GERELATEERDE DOSSIERS